Om Max

Max en golden retriever født 2008.

Kan bo med barn: nei

Kan bo med annen hund: Max går stort sett overens med de fleste, men trenger i tilfelle å bo med en annen rolig hund. På gården bor han sammen med Rossa.

Kan bo med katt: om katten er hundevant og de introduseres gradvis.

Beskrivelse: Max er en gladgutt som er umettelig på kos, elsker å bade og vil helst være «center of attention» hele tiden. Han er Rossa sin støttekontakt her på gården og hennes store trygghet som går foran og viser henne at verden er et godt og trygt sted. Max er et stort sjarmtroll som tar imot alle med logrende hale. Han er veldig glad i mat og gjør mye for en godbit. Han tar nye signaler og øvelser fort og elsker å bruke hodet. Ved foring kan han vise ressursforsvar på mat. Han har også tidligere vist separasjonsangst så alenetrening må trenes på gradvis. I og med at Max er en eldre herremann så trenger han å komme til noen som kan gi han en god seniortilværelse.

Vi søker noen som kan tilby han rolige omgivelser, mye oppmerksomhet og kos. Vi ser helst at han kommer til noen som ikke jobber fulle arbeidsdager og som har mulighet til å være mye sammen med han – og søker en bestekompis.

Kontakt: omplassering@fod.no og fortell litt om deg selv og hva du kan tilby Max. Vi er også interessert i å finne han et fosterhjem.