Om Milo

Milo er en ung puddelblanding født august 2019.

Han elsker å være midtpunkt og det er ikke noe han liker bedre enn å få oppmerksomhet. Milo er utrolig leken, som valper flest og ser etter et erfarent hjem.

Han har vist sterkt resursforsvar. Det betyr at han vil vokte på ting /steder han ser på som verdifulle, dette kan være alt fra sengen din til tv kabler. Han er for tiden i et fosterhjem som har startet treningen hans. Vi kan gi tips om hvordan dere kan jobbe med dette videre, men vi ønsker at man har noe kjennskap til dette om man ønsker å adoptere Milo.

Milo elsker andre hunder, men kan ikke bo med annen hund grunnet resursforsvar. Han er glad i alle mennesker, men desverre synes Milo det var ganske stressende å bo med barn, vi ser derfor etter et hjem hvor evetuelle barn er tenåringer og eldre.

Vi ser etter noen som har erfaring med hund da det er noen ting som Milo synes er litt skummelt når det gjelder håndtering, han kan også lett komme opp i stress. Helst noen som bor litt utenfor bykjernen, og som har mye tid til å jobbe med utfordringene hans, han er tross alt fortsatt en valp og kan ikke være for mye alene hjemme. Man må også være klar over at det er en del pelsstell med en slik hund.

Kontakt omplassering@fod.no for søknadssjema, merk emnefeltet med hundens navn.