Om Odin

Odin er en presa canario gutt født 2014.

Odin elsker sine mennesker og vet ikke om noe bedre enn å få kos og oppmerksomhet. Han er en stor gutt som ikke vet hvor stor han er, så kan prøve å sette seg på fang og vil lene seg inn med all sin vekt.

Han har har hatt noen tispe venner og har bodd med en tispe før, men er ikke omgjengelig med hannhunder. Han vil reagere på hunder på tur så vil derfor helst bo i et område uten for mange tette apsseringer med hunder.

Odin er som sakt en stor hund, og vi ser kun etter hjem som har erfaring med lingnende raser. Han er rasetypisk en vokter, og liker å passe på sine mennesker og huset sitt. Han kan varsle på folk som kommer imot, men er på ingen måte aggressiv og er bare glad for å hilse. Dette er noe som kan virke voldsomt om man ikke er vant til det. Han kan også være sterk på tur.

Odin har bodd med barn og kan godt gjøre dette igjen, men da helst eldre barn i et rolig hjem, han liker ikke når det er for mye bråk hjemme. Vi ser etter et landlig hjem, uten andre dyr. Helst noen som har litt tid til han da han er veldig selskapssyk.

Om du har erfaring med store hunder vil han være en helt perfekt hund.

Kontakt  omplassering@fod.no for et søknadsskjema, merk emnefeltet med hundens navn.