Hei du ekstrasuperspesielleperfekte kattehjemtilmeg!

Jeg heter Siko, og er en herlig jentepus på ca to år. Ikke la deg lure av bildene mine! Jeg er egentlig en veldig vakker pusejente… jeg har bare hatt litt uflaks med fotografen min. Vil du ha en katt som er rolig, godhjertet og veldig glad i kos? Da har du truffet blink!

Jeg har veldig lyst til å bo i et rolig og trivelig hjem med 1-2 voksne mennesker. Jeg gjør ikke så mye ut av meg verken med mjauing eller hopp og sprett, og dagen består for det meste av å sove, tasse rundt på gulvet, få kos og kanskje tasse litt mer.

På grunn av en ulykke før jeg ble funnet av FOD kan jeg være litt sjenert og bekymret rundt nye mennesker og dyr, men når jeg først vet hvor alt er og at det er ingen som vil gjøre meg noe vondt, slapper jeg av og viser gjerne hvor godt jeg synes det er når noen koser med meg! Ulykken har gitt meg en bekkenskade som gjør at jeg må få smertestillende hver dag. Jeg er utrolig flink til å ta medisinen min og det har blitt dagens høydepunkt! Det er imidlertid ønskelig at jeg får det fantastiske hjemmet som er villig til å forsøke å gi meg fysioterapi og oppfølging som gjør at jeg kan redusere eller i perioder slutte med smertestillende, siden det ikke er noe bra for nyrene mine på lang sikt.

Jeg trives godt som innekatt og passer best som den eneste firbeinte i familien. Men om du har en hage der jeg kan få trent på å bevege meg i ulendt terreng er det noe ryggen og bekkenet mitt sikkert vil ha godt av!

Jeg er vaksinert, chippet og kastrert. Send mail til kattehuset@fod.no om du har lyst til å hilse på meg. Jeg vet at du som vil ha meg hos deg er veldig veldig spesiell, men jeg venter så gjerne på deg, for jeg vet at det blir verd det!

Puseklem fra Siko