Stella og Bianca er to herlige og sjarmerende pusejenter på 8 som på grunn av endret livssituasjon hos eier, trenger et nytt og godt hjem. De er søstre, har alltid vært sammen og de har stor glede av hverandre. I starten med nye mennesker kan de være litt utrygge og rastløse, men de blir raskt tillitsfulle og rolige. Begge to er sosiale puser som elsker kos og lek. De har stort behov for menneskelig selskap ettersom de er innekatter – de liker at det er noen i huset. De ønsker seg et harmonisk og rolig hjem.
Stella er en tøffing, ikke redd for støvsugeren, hun vil heller jakte på den. Hun er mer utadvendt enn Bianca og vil gjerne undersøke hva som skjer.
Begge viser alltid hvor glade de er for å se deg ved å ønske deg velkommen ved døra når du har vært borte. De er to fantastiske og artige pusejenter med masse kjærlighet å gi til sin eier. De er tillitsfulle, fortrolige, kosete, lekne – rett og slett veldig sosiale og gode. De elsker å leke og jakte på laserstråler og fjær, så det er supert med god lekeplass.
Stella og Bianca omplasseres sammen som innekatter.