Om Sverre

Sverre er en flatcoated retriever/setter blanding født i 2014. Han har hatt et ustabilt og stressende liv og nytt hjem må derfor ha erfaring med problematferd.

For å bli vurdert som nytt hjem for Sverre må du ha kunnskap, tid og tålmodighet til å takle en hund med utfordrende atferd.  Du må belage deg på mange hyppige besøk for å bli kjent før eventuell prøveadopsjon da prosessen med Sverre vil ta tid. Sverre trenger et rolig hjem i rolige omgivelser. Nytt hjem må være forberedt på å bruke mye tid på Sverre og ha et genuint ønske om å legge ned jobb for å hjelpe han. Sverre takler dårlig hyppig besøk og mye mennesker som beveger seg ut og inn av hjemmet. Han trenger en rutinepreget hverdag og kan ikke omgås med barn. Sverre har et stort behov for mental og fysisk stimuli, i tillegg til ro. Et inngjerdet uteområde er absolutt å foretrekke. Det er også viktig for Sverre å få leke med mennesker og andre hunder. Mulighet for faste lekekamerater bør derfor være noe nytt hjem kan tilby.

Sverre er glad i å trene og er veldig godbitmotivert. Han trives best utendørs. Det er viktig å tenke på at Sverre kan bli ukomfortabel med nærkontakt og berøring, men klarer ikke alltid å regulere dette selv. Å gradvis jobbe opp tillit rundt dette, er derfor noe nytt hjem må ha fokus på.

Om du føler du kan gi Sverre et hjem, send en mail til omplassering@fod.no, merk emnefeltet med hundens navn.