Om Sverre

Blanding av flatcoated retriever og gordon setter, født i 2014.

Kan bo med barn: Sverre kan synes at barn er litt skummelt og har tidligere reagert på barn. Han trenger derfor å komme til et hjem uten barn og skal heller ikke hilse på barn på tur el.

Kan bo med annen hund: Sverre ønsker seg et hjem der han får være eneste hunden.

Kan bo med katt: nei har sterkt jaktinnstinkt og kan ikke bo sammen med katter eller andre mindre dyr.

Personlighet: Sverre er en ordentlig glad, energisk type som elsker å være ute på tur. Han håper den nye familien hans gjør det samme. Sverre har mye energi på tur, men er flink til å koble av og ligge rett ut når han kommer inn igjen. Han er fysisk sterk og trenger noen som kan håndtere han også når han blir litt overivrig. Han er imidlertid veldig godbit motivert og lett å avlede. Likevel skal Sverre aldri slippes løs. Han er vant til å være med på biltur.

Sverre er heldig og har faste frivillige som tar han med på dagsturer i skogen og på hytteturer. Sverre blir veldig fort ekstra glad i de som tar han med på fine opplevelser og han digger hyttetur!

Vi søker: Sverre ønsker seg et hjem i landlige omgivelser, hos enslig voksen eller par, som elsker å bruke tiden sin til turer i fjellet, skog og mark og ønsker en ny turkompis.

Kontakt: omplassering@fod.no for søknadsskjema. Merk emnefelt med hundens navn.