Om Tinka

Tinka er en nydelig storpuddel frøken født 2014. Hun omplasseres grunnet bosituasjon og eier føler hun ikke får den tiden hun trenger.

Eier beskriver henne som en rolig og kjælen hund med de hun kjenner. Hun er rolig hjemme, selv når hun må være alene. Hun er kontaktsøkende og elsker kos med venner. Hun kan derimot være skvetten og litt skrptisk til nye mennesker og trenger litt tid til å bli kjent. Hun tar seg selv vekk fra situasjoner hvor hun er ukomfertabel. Hun er veldig lærevillig og vil nok være en perfekt hund for noen som bor litt rolig til og er glad i å trene hund.

Hun er vant til å omgås barn i familien og takler det fint, men blir skrptisk til nye barn så vi ser helst etter et hjem uten barn, tenåringer bør gå fint. Hun har aldri bodd med annen hund, men er omgjengelig om hun får tid til å bli kjent. Har bodd med katt uten problem og kan gjøre det igjen.

Tinka er en puddel så vil trenge mye pelsstell. Hun er skeptisk til klipp, men er vant til å ha dette gjort hos hundefrisøren og det går fint. Nytt hjem må være klar for at hun vil trenge regelmessig pelsstell/klipp.

Hun er ikke redd lyder som torden og fyrverkeri. Er også vant ti lå kjøre bil og det går helt fint. Hun er vant til å være alene hjemme en arbeidsdag og takler dette fint.

Vi ser etter et hjem uten barn. Noen som forstår at hun trenger litt tid til å bli kjent, så man må møte noen ganger før eventuell adopsjon. Hun vil nok tilpasse seg de fleste bosituasjoner da hun allerede har bodd i Hus og leilighet. Helst et hjem hvor det ikke er alt for mange besøkende å forholde seg til. Katt går fint, annen hund er mulig om de kommer overens.

Tinka fremstår som frisk og er forsikret.

Tinka befinner seg i Surnadal

Kontakt: Send en mail til omplassering@fod.no for søknadsskjema, merk emnefeltet med hundens navn.