Om Tommy

Tommy er en chihuahua blanding født 2017.

Kan bo med barn: Tommy kan være litt usikker på småbarn, men større barn som er rolige rundt hund går fint.

Kan bo med hund: har ikke tidligere bodd med annen hund, men er omgjengelig med de han møter på tur, så fremt de ikke er MYE større og voldsomme i kroppsspråket.

Kan bo med katt: uvisst.

Beskrivelse: Tommy flyttet rett i fosterhjem i Oslo og har blitt jobbet mye med der. Tommy har nå blitt husvarm for lengst. I starten markerte Tommy mye inne, men dette har nå gitt seg. Han er en nysgjerrig og leken krabat. Han har siden han kom til fosterhjemmet vært på slankekur og blir nå gjerne med på turer opp under en mil. Han holder tritt og henger med på alt de små beina hans kan klare. Tommy foretrekker å gå selv men, det er fint å bli båret litt når asfalten er veldig varm. Han er utholdende og flink på tur.

Tommy er snill i møte med andre hunder og bjeffer (nesten) aldri. Eneste er de store og veldig lekne hundene – de kan bli litt skumle. Det samme gjelder om det er mange mennesker på en gang og mye støy eller for eksempel el-sparkesykler som kommer brått på – da synes han det er fint å få haik på armen.

Fosterhjem har hørt han bjeffe ved noen få anledninger, ved ukjente på besøk, eller med høylytte barn som kommer brått på. Ellers slapper han godt av mellom slagene. Han har verdens søteste snorkelyder og har blitt en skikkelig koseklump.

Tommy liker godt å ta seg en dus og det ingen utfordringer med vask eller stell.

Tommy er frisk og (på vei til å bli) rask.

Vi søker: Tommy er ikke vant til å være alene hjemme, og vi søker derfor et hjem som kan gi gradvis alenetrening, eller som kan ta han med seg på jobb/er hjemmeværende. Han er ellers vant til bymiljø – og omgjengelig med både mennesker og dyr.

Kontakt: omplassering@fod.no for søknadsskjema. Merk emnefelt med hundens navn.