Hunder som kan adopteres

Vi har mange nydelige hunder som venter på å få komme til en fantastisk ny familie!

Vi har til enhver tid mellom 10-15 hunder på gården og flere i fosterhjem. Hver uke flytter nye hunder inn. Etter inntak kartlegges hunden atferds- og helsemessig. Vi går så gjennom listen over allerede godkjente adopsjonshjem og ser om en av disse er en god match. Dette innebærer at vi ofte finner et passende hjem allerede før hundene publiseres. Oppfordrer derfor de som er interessert i å adoptere en hund å sende en generell søknad istedenfor å vente på at den rette hunden kommer tilgjengelig. 

Vi legger en hund som reservert når introduksjon til ny familie er igangsatt og ser lovende ut. Vi fører ikke lister over de som ønsker å melde sin interesse på reserverte hunder. Følg heller med på våre sider og ta kontakt om hunden igjen legges tilgjengelig.

Vi er heldige og mottar mange søknader hver mnd. Vi prioriterer godkjenningssamtaler med de vi tror vi kan ha rett match inne for. Om du tidligere har søkt på en hund og vi legger ut en annen du kan være interessert i så trenger du ikke sende nytt søknadsskjema. Det er derimot ønskelig at du sender oss en mail om dette, slik at vi kan ta en titt på søknaden igjen. Om vi ikke har hunder tilgjengelig for adopsjon, eller ingen av disse matcher det du er ute etter så send gjerne likevel inn en generell søknad.
Se link: https://goo.gl/forms/EPdyyZuYDPWueLEd2 
Vi kontakter aktuelle for en prat og setter dere på vår venteliste.

Reserverte hunder