Agnes

Agnes er en mellomstor blandingshund født 2017. Hun er blanding av blant annet schæfer, new foundland og labrador.

Agnes er en kontaktsøkende og kjærlig frøken, som er lett å bli glad i. Hun har nydelig glansfull, tett pels og tiltrekker seg lett oppmerksomhet for hvor pen hun er! Hun hilser pent på alle hun har blitt introdusert for, og har mange venner på FOD både på to- og fire ben.

Agnes elsker å bruke nesen sin og er typen som gjør alt for en godbit! Hun trenger å bruke seg både fysisk og mentalt. Hun har noe «grums» i kroppen og derfor foretrekker hun gåturer i skog og mark. Agnes har allergi som hun får regelmessig sprøyter for.

På tur kan Agnes være sterk til tider, spesielt om hun ser annen hund. Hun kan utagere i passering og det må jobbe mer med dette for å lære å passere på en høflig måte. Hun har vist fin fremgang i passering hos oss! Ved rett introduksjon har hun godt språk og er leken i møte med andre hunder. Hos oss har hun lekt med flere og går også gjerne tur med andre hunder.

Agnes ønsker helst være eneste hunden i hjemmet. Helst i et hjem utenfor bykjernen. Vi ser etter et hjem som har mye tid i starten for å jobbe med gradvis alenehjemme trening. Dette bør det påregnes noen mnd på. Da hun kan være litt forsiktig i starten tenker vi det er best uten de minste barna, men eldre og rolige barn vil nok gå bra. Hun har tidligere bodd med katt.

Tror du at du kan tilby Agnes det hun trenger? Ta kontakt på omplassering@fod.no og fortell om deg selv og hva du kan tilby:)

Søk om å adoptere Agnes