Amos

OBS! Amos er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Amos er vår store kosebamse! Han er tillitsfull, trofast og en fantastisk kjærlig følgesvenn.

Amos elsker å være ute og er godt pelset for all slags vær. Han har et moderat aktivitetsnivå. Koser seg med skogsturer, lek med annen hund og trives også godt med å ligge i hagen og holde oversikt.

Han klarer fint å slappe av alene en arbeidsdag. Han har gode manerer inne og aldri ødelagt noe.

Amos øver på passering av bil og hund og vi søker derfor et hjem der det kan unngås trange passeringer daglig. Med sine 40 kg må ny eier ha god styrke for å holde han igjen ved behov. Han lar seg imidlertid lett avlede om man har favorittgodbitene hans. 

Amos har aldri bodd med katt, men vært mye på besøk hos andre med katt. Han er en skikkelig flørtepus med andre tisper og vil gjerne komme til et hjem med annen hund, eller som kan tilrettelegge for noen faste dates. Vi søker et hjem uten barn, da Amos hilser med hele seg og lett dytter de minste overende.  Amos ønsker seg aller helst en bolig med tilgang til skjermet hage, der han kan ligge ute å passe på. Han er en hund med voktinstinkt og trives godt med dette som arbeidsoppgave. 

Kan du tilby Amos et godt hjem som passer kriteriene vi søker? Ta kontakt på omplassering@fod.no og fortell om deg selv og hvorfor du søker på akkurat Amos!:)

Søk om å adoptere Amos