Arya

Arya er en nydelig huskyfrøken født august 2021.

Arya er en typisk husky, elsker å løpe! Hun har skikkelig arbeidslyst og vil passe hos friluftsmennesker som kan tilby henne en aktiv livsstil. Hun vil tilpasse seg de fleste hjem, men kan bli noe stresset i sentrale miljøer så et hjem utenfor bykjernen er ideelt. Hun ønsker gjerne en hundegård å tilbringe noe tid i da hun er vant til dette fra tidligere.

Arya er en skikkelig sosial jente, som elsker å være med folkene sine. Hun vil trenge veldig gradvis alene hjemme trening, Hun har tidligere bodd med både hund og unge barn og vi ser ikke grunn til at hun ikke kan dette igjen ved rett match. Hun kan være litt voldsom i lek med annen hund.

Dette er ikke en hund for noen som kun ønsker å gå turer, hun vil trenge mer fysisk aktivitet og hun elsker å trekke så vil passe perfekt for noen som ønser en hund for dette. Hun kan i tillegg grunnleggende ferdigheter og elsker også å trene mentalt, hun er veldig godbitmotivert og vil være en morsom hund å trene med om man har interesse for det.

På tur er Arya sterk, og kan også bjeffe på andre hunder i passering. Nytt hjem må derfor kunne tilpasse for dette og være klar for at dette er noe man må jobbe videre med.

Høres dette ut som hunden for deg?  Les mer om prosessen for å adoptere hund her: https://www.fod.no/om-a-adoptere-hund/ Ved interesse send søknad her via hjemmesiden eller send oss mail på omplassering@fod.no 🙂

Søk om å adoptere Arya

  • Hidden
  • Hidden