Aslan

Aslan er en stor og flott gutt på 4 år. Han er en korthåret sankt bernhards hund på underkant av 80kg.

Han er noe usikker med fremmede i starten så nytt hjem må belage seg på å komme på flere besøk før eventuell adopsjon. Han tar mye kontakt og elsker kos, men kan i slike situasjoner plutselig bli usikker og forstår ikke at han kan trekke seg unna. Han trenger et hjem som har erfaring med store hunder og respekterer når han trenger litt avstand.

Han har ikke sosialisert mye med andre hunder og vi tenker det er best om han får være eneste hund i hjemmet. Han har derimot vokst opp med katt og kan nok bo med en hundevant pus. Grunnet hans usikkerhet ser vi etter et voksent hjem, uten barn.

Aslan har kun bodd landlig og vi tror nok han vil trives best med dette. Han har fra tidligere vært alene hjemme hele arbeidsdager og taklet dette fint, men vi ønsker at du kan tilpasse for lite aletid i starten. Han kan varsle litt på lyder utenfor huset.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en hund som røyter mye.

Les mer om prosessen for å adoptere hund her: https://www.fod.no/om-a-adoptere-hund/ Ved interesse send søknad her via hjemmesiden eller send oss mail på omplassering@fod.no 

Søk om å adoptere Aslan

  • Hidden
  • Hidden