Axel

OBS! Axel er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Axel er en kjekk labrador gutt født juli 2018.

Han er en ordentlig gladgutt som nyter livet. Han er sosial med både folk og andre hunder. Han kan være ganske voldsom i møte og vi tenker et hjem uten de minste barna vil passe best. Han kan mulig bo med annen hund om kjemien stemmer, men Axel kan bli litt mye for annen hund om det blir mye lek.

Axel ønsker et hjem uten for mye alenetid og hvor nytt hjem kan bruke litt tid på å gradvis trene på dette. Han vil nok tilpasse seg de fleste hjem hos rett familie

Axel er glad i tur, men er for tiden noe overvektig og fysisk aktivitet må derfor trappes opp gradvis. Man må være innstilt på at han vil trenge mer mosjon etter som han kommer i bedre form. Dette er en gutt som kan være sterk i båndet til tider.

Axel har tidliger ikke trent veldig mye og trenger derfor å lære en del grunnleggende ting, han er derimot veldig godbitmotivert.

Er du den rette for denne badeglade gutten? Les mer om prosessen for å adoptere hund her: https://www.fod.no/om-a-adoptere-hund/ Ved interesse send søknad her via hjemmesiden eller send oss mail på omplassering@fod.no 🙂 

Søk om å adoptere Axel

  • Hidden
  • Hidden