Baloo

OBS! Baloo er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Baloo er en labrador retriever hann født 2014.

Han er en typisk labrador, elsker mennesker, selskap og gjør hva som helst for mat! Appetitten hans er såpass at han gjerne også spiser på andre ting han finner som feks sokker og underbukser. Det er derfor viktig å rydde litt unna, det som ikke er ønskelig at Baloo tar en jafs av.

Baloo elsker folk og er så glad når han får besøk at han hopper rett i deg med all sin kraft. Han er veldig trenbar så dette er det bare å øve på! Han er en hund som er aktiv ute og elsker alle utfordringer vi gir han – søk, lydighet, agility og skogsturer. Han klarer fint å slappe av hjemme med sin familie.

Baloo har  vist resursforsvar i tidligere hjem. Han vokter da på ting han finner på bakken. Han kan også vokte på høyverdi mat og leker. Han har ikke vist noe til dette på FOD-gården. Her trener vi byttehandel!:) Det er viktig at nye eiere har noe erfaring og klarer å tilrettelegge for dette både hjemme og på tur. Vi kan selvfølgelig også veilede her.

Baloo trenger mer sosialisering med andre hunder. Han kommer ikke overens med andre hannhunder, men kan gå turer med noen tisper. Han ønsker helst å være eneste firebent i hjemmet grunnet resursforsvar og undersosialisering.

Baloo er god og rund og må ned noen kilo. Vi ønsker et aktivt hjem, men samtidig er det viktig å tilrettelegge for gradvis økning i aktivitet frem til han går litt ned i vekt og bygget muskler. Baloo har ikke gått mye tur det siste året.

Vi ser etter et rolig hjem, litt utenfor bykjernen. Baloo skal ikke bo med barn, men tenåringer burde gå fint.

Kan du gi Baloo hans drømmehjem så ta kontakt på omplassering@fod.no og fortell om deg selv og hva du kan tilby godgutten!

Søk om å adoptere Baloo