Baloo

OBS! Baloo er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Baloo er en kjekk labradorgutt født juni 2014.

Ikke la deg lure av alderen, Baloo er en livsglad fyr som synes det beste her i livet er å rulle seg i gresset eller å ta et bad (og mat da)! Han elsker å være ute og blir med på det meste. Han er sosial med alle han møter, men vi tenker et hjem uten de minste barna vil være best da Baloo kan være litt voldsom til tider og har også vist en tendens til å vokte på skatter han finner.

Baloo har dessverre hatt flere hjem til nå og vi søker nå etter et stabilt og rolig hjem hvor Baloo kan få være midtpunktet. Han vil trenge tålmodighet og tid for å føle seg hjemme, vi tenker derfor det er best med et hjem med minimalt alenetid, eller hvor man kan jobbe med alenehjemme trening gradvis. Baloo er en skikkelig houdini og man må passe på da han kan åpne dører.

Baloo vil nok tilpasse seg de fleste hjem, og kan nok også bo med en tispe om rett match. Baloo er noe overvektig, noe vi nå jobber med.

Baloo vil bli en helt fantastisk følgesvenn og fortjener en helt super pensjonisttilværelse, er det deg?  Les mer om prosessen for å adoptere hund her: https://www.fod.no/om-a-adoptere-hund/ Ved interesse send søknad her via hjemmesiden eller send oss mail på omplassering@fod.no 🙂 

 

Søk om å adoptere Baloo

  • Hidden
  • Hidden