Bentley

OBS! Bentley er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Bentley er en cane corso (kastrert) født september 2017 (veier rundt 40 kg). Han er opprinngelig importert fra utlandet og har derfor kuperte ører og hale.

Han er en ung og aktiv kar som trenger å bruke seg både fysisk og mentalt hver dag.

Bentley er sosial og glad i menneskene han kjenner og er trygg på. Han knytter seg veldig til menneskene som investerer tid i han. Bentley ser ut som en tøffing, men er egentlig en liten fløtepus som liker best å ligge i fanget og kose i timevis.

Bentley har stor arbeidskapasitet og gjør nesten hva som helst for en godbit. Hos oss går han kjettingtrekk og har playdates med hundevenner for å få tømt energilagrene. Han har også stor glede av blodspor og nosework – og er VELDIG god i dette!!! Han er vant til å trene med klikker og gjør omtrent hva som helst for en godbit. Han er ikke en hund som er lett å gå tom for energi, men har mer nytte av å bruke hodet!

Mot ukjente mennesker kan Bentley være reservert – dette ligger til rasen. Ny eier må være innerforstått med at det er et stort ansvar å ha en hund med denne størrelsen og styrken. Bentley har reagert negativt på mennesker ved et par anledninger og det er viktig å ta forhåndsregler, også utendørs. Han er på ingen måte uforutsigbar med de han kjenner, men han kan reagere på ukjente mennesker som tilnærmer seg han. Kjennskap til rasen er å foretrekke.

Bentley er omgjengelig med andre hunder ved rett introduksjon. Han har ressursforsvar på mat (kun ovenfor annen hund, ikke menneske) og ønsker ikke dele oppmerksomheten til mennesket sitt med andre hunder. Vi søker et hjem som kan tilrettelegge så han har samvær med andre hunder, men ikke må bo med annen firbeint.

Bentley er vant til både skogsmiljø, kyst og tettbebyggelse. Han er vant til å være med på biltur, men blir noe stresset.

Vi søker et erfarent hjem, uten barn og andre dyr. Hjemmet må være landlig, i enebolig, og det må være mulig å gå i områder der man ikke trenger å gå i tette passeringer av mennesker og andre hunder. Det er en stor fordel å ha tilgang til bil. Bentley har enorm styrke og trenger en eier som kan håndtere dette ved behov. Nytt hjem må påregne flere besøk på FOD-gården.

Kontakt omplassering@fod.no og fortell gjerne litt om deg selv og hvorfor du søker på akkurat Bentley!:)

Søk om å adoptere Bentley