Bernt

OBS! Bernt er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Om Bernt

Bernt er en stor og ung hund som ble overlevert til FOD grunnet dårlig ivaretakelse. Vi kan ikke gå ut med rase ved første kontakt. Les derfor heller beskrivelsen av gode Bernt og ta kontakt om du tror at ditt hjem kan passe:)

Bernt er en utrolig menneskekjær og kosete hund og gir deg gjerne en skikkelig ansiktsrens! Han er en hund som trives med gåturer og å få bruke hode på litt mentale øvelser. Han er fortsatt valp og bor derfor i fosterhjem der han får gradvis miljøtrening og viser fine fremskritt. Vi søker etter et landlig hjem hvor noen er hjemme mesteparten av tiden. Han trenger gradvis alenetrening. Bernt vil ikke trives i bymiljø eller i leilighet. Han trenes gradvis i mer tettbebygde strøk, men han syns fort at det nye miljøer der det skjer mye hele tiden kan bli stressende.

Vi ser etter et hjem uten barn. Bernt er veldig sosial med andre hunder så hjemmet kan gjerne ha annen hund om kjemien dem imellom stemmer. Han er ikke testet med katt, men vil nok kunne bo med katt så fremt man legger inn god tid til trening og kan tilpasse med grinder i starten.

Bernt er en hund med mye pels, noe nytt hjem må være klar over. Han vil etterhvert bli en stor og sterk hund (ca 70 kg) så ny eier må ha en viss styrke.

Kontakt omplassering@fod.no for søknadsskjema, merk emnefeltet med hundens navn.

Kontakt oss om Bernt