Bruno

Bruno er fortsatt bare valpen, en blanding av border collie og engelsk staffordshire bull terrier født september 2022.

Vi har dessverre ikke veldig mye informasjon om bakgrunnen til Bruno så han bor nå i et fosterhjem for kartlegging.

Han er en søt og leken fyr som kan være litt forsiktig med nye mennesker i starten, spesielt menn men han kommer seg fort. Han er en skikkelig kvikk fyr som elsker å trene, vil være perfekt for noen som ønsker en hund å jobbe med og som har interesse for hundetrening. Veldig lærevillig og tar nye ting veldig raskt.

Vi tenker et hjem utenfor bykjernen vil passe best, han vil heller ikke passe i leilighet da han kan varsle en del på lyder. Ellers virker han ganske tilpasningsdyktig, bor nå med både annen hund og hundevant katt og vi tenker dette kan gå fint i nytt hjem også ved rett match. Han kan derimot bjeffe på andre hunder ute på tur, dette er ut av frustrasjon, men nytt hjem må være klar for at dette må jobbes med og kunne tilpasse for dette i starten. Vi tenker han kan bo med eldre barn om de er rolig og hundevante.

Bruno er fortsatt bare ung og vil trenge veldig gradvis trening på å være alene hjemme. Nytt hjem må være klar for at dette er en hund som fremdeles trenger mye trening, at man vil å gå kurs er ønskelig.

Kan du være den Bruno ser etter?  Les mer om prosessen for å adoptere hund her: https://www.fod.no/om-a-adoptere-hund/ Ved interesse send søknad her via hjemmesiden eller send oss mail på omplassering@fod.no 🙂

Søk om å adoptere Bruno

  • Hidden
  • Hidden