Fenris og Loke

OBS! Fenris og Loke er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Fenris er en chinese crested powder puff (med pels), veier ca 8 kg. Loke er en chinese crested (uten pels), veier ca 9 kg. De er brødre og født i 2014.

Disse to gutta er spreke, sosiale og elsker oppmerksomhet. De er godbitmotiverte og liker å trene. To ordentlige morsomme hunder.

De er sosiale med andre hunder, men Fenris er ikke så glad i andre hannhunder med unntak av broren sin. De vil gjerne ha noen tispevenner.

De er begge vant til å omgås barn, katter og andre dyr, og er godt sosialisert i ulike miljøer og vi tror de kan tilpasse seg de fleste hjem. Det de ønsker er et hjem med noen som har mye tid til dem for kos og lek. De er vant til å være alene noen timer etter de har funnet seg til rette i nytt hjem.
Loke kan noen ganger markere inne og har da pleid å bruke bellyband innendørs til tider. Dette vil nytt hjem informeres grundigere om.
Vi prioriterer dere som kan åpne hjemmet deres for begge disse flotte gutta sammen da vi helst ønsker at de skal få fortsette å bo sammen, de har stor glede av hverandre.
Er du intr i Loke og Fenris? Les mer om prosessen for å adoptere hund her: https://www.fod.no/om-a-adoptere-hund/. Ved interesse send søknad her via hjemmesiden eller send oss mail på omplassering@fod.no

Søk om å adoptere Fenris og Loke

  • Hidden
  • Hidden