Fibi, en brund hund blanding av fransk bulldog og chiuahua

Fibi

OBS! Fibi er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Fibi er en blanding av fransk bulldog og chihuahua født 2018. Hun er en herlig liten frøken som sjarmerer de fleste med sitt søte fjes og underbitt.

Fibi elsker oppmerksomhet og selskap. Hun vil gjerne ligge inntil mennesker hun er trygg på og tar det som en selvfølge at hun skal få ligge i sengen om natten. Hun trenger trygge rolige mennesker rundt seg.

På tur holder Fibi full fart!  Hun sier ikke nei takk til en god lang tur, sommer som vinter, men selvsagt må man passe litt på i den verste sommervarmen og gjerne et godt varmt dekken på de kalde vinterdagene.

Fibi har en del usikkerhet i seg. Hun er usikker i møte med andre hunder og har funnet ut at forsvar er beste løsning. Hun kan reagere på biler og andre ting på hjul som syklister, barnevogner osv. Bilkjøring er ingen storfavoritt, men det hjelper om hun kan sitte ved siden av noen som prater rolig og stryker pent på henne.

Fibi er fulgt opp helsemessig – operert for trange luftveier i 2020 og går på spesial for grunnet kløe. Begge deler fungerer nå godt.

Vi søker et rolig og stabilt hjem uten barn eller andre dyr. Fibi trives ikke med å bo i leilighet. Vi søker et hjem som bor i et område der hun slipper daglige passeringer av andre hunder. Hun har separasjonsangst og trenger et hjem som kan tilrettelegge for dette.

Kontakt oss om Fibi