Frank

Frank er en alaska husky født 2021, og veier ca 25 kg.

Frank er en vakker godgutt. Han vil bli en flott turkamerat og treningspartner for trekktrening foran ski/sykkel eller hundespann, i tillegg til lange og gode turer. Han har blitt prøvd noe foran kickspark og det syns han er veldig gøy. Han setter også pris på mental stimuli som eksempel litt enkle søksøvelser. Han trenger gradvis opptrening med fysisk mosjon, og miljøtrening.

Frank fremstår som noe reservert i starten, mest mot fremmende menn, men det tar ikke lang tid å bli venner med han. Han bor per nå i fosterhjem og sosialiseres der. Han bor med flere andre hunder og det fungerer veldig bra.

Frank vil trenge et dedikert hjem hos tålmodige og aktive mennesker som kan tilby minimalt med alenetid, eller hvor han har selskap av annen hund. Helst med gode utemuligheter. Han har behov for et landlig beliggende hjem da han synes miljøer der det skjer mye kan være skummelt.

Merk at Frank er en båndhund å regne om man ikke har tilgang til godt inngjerdede områder.

Les mer om prosessen for å adoptere hund her: https://www.fod.no/om-a-adoptere-hund/ Ved interesse send søknad her via hjemmesiden eller send oss mail på omplassering@fod.no 

 

Søk om å adoptere Frank

  • Hidden
  • Hidden