Fred

OBS! Fred er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Fred er en kjekk engelsk springer spaniel født januar 2020

Han er en skikkelig gladgutt som gjerne vil bli venner med alle han møter. En ordentlig matglad kosegutt. Han har vist noe usikkerhet rundt barn og vi ser derfor etter et hjem uten barn. Tenåringer er han komfortabel med. Fred er som spanieler flest, en aktiv og turglad fyr som elsker å bruke nesa.

Vi tror han kan tilpasse seg de fleste hjem hos rett familie. Noen turglade mennesker som kan tilby både fysisk og mental aktivisering. Dette er en rase som liker å ha en jobb å gjøre. Han har tidligere vært noe alene hjemme, men det er ønskelig at nytt hem kan ta dette gradvis. Fred kan mulig dele hjemmet med en snill tispe om kjemien stemmer.

Med andre hunder er han sosial, spesielt tisper og valper går fint. Med hannhunder er han noe selektiv. Det er viktig at nytt hjem kan gi han faste hundevenner for lek og tur.

Er du hjemmet Fred ser etter? Les mer om prosessen for å adoptere hund her: https://www.fod.no/om-a-adoptere-hund/ Ved interesse send søknad her via hjemmesiden eller send oss mail på omplassering@fod.no 🙂 

Søk om å adoptere Fred

  • Hidden
  • Hidden