Gustav

OBS! Gustav er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Gustav er en ung og flott storpuddel på 1 år.

Gustav har dessverre ikke hatt så mye sosialisering i starten av livet sitt og bærer noe preg av dette. Han er også i sin værste »spøkelsesalder» og synes derfor nye ting og mennesker kan være litt skummelt med en gang. Han trenger tålmodige og erfarne mennesker som kan hjelpe han å bygge selvtillit.

Med de han kjenner er Gustav en skikkelig kosegris og skal helst ligge på fanget med hodet under haka, han er og en super susser. Vi ser etter et hjem med noen som kan være mye hjemme med han i starten og trene på å være hjemme alene gradvis.

Han er en aktiv gutt og vil passe perfekt for noen som er glad i å trene hund, han vil trenge å bruke både hode og kropp daglig.

Gustav har tidligere bodd med annen hund og vi ser ikke noe grunn til at han ikke kan dette igjen om kjemien stemmer. Vi kan også vurdere hjem med katt. Vi ser derimot etter et hjem uten unge barn, og helst et hjem som ikke har så velig mye besøk som kommer ut og inn.

I første omgang vurderer vi ikke hjem i bykjernen grunnet Gustavs usikkerhet.

Dette er en hund som vil kreve jevnlig pelsstell.

I rett hjem tror vi Gustav vil blomstre og bli en fantastisk følgesvenn.

Les mer om prosessen for å adoptere hund her: https://www.fod.no/om-a-adoptere-hund/ Ved interesse send søknad her via hjemmesiden eller send oss mail på omplassering@fod.no 🙂 

Søk om å adoptere Gustav

  • Hidden
  • Hidden