Hermes

Hermes er en kastrert mellomstor blandingshund født 2016.

Han er en  hund som elsker turer i skog og mark i rolige omgivelser. Han er litt værsyk, så er det dårlig vær eller kaldt vil han helst at turene blir korte og heller kose seg inne. Er det fint vær kan han gjerne ligge ute hele dagen. Det er ønskelig at nytt hjem har god uteplass. Innendørs er han veldig rolig. Hermes har vært på kurs og kan noen grunnleggende ferdigheter.

Hermes er veldig usikker rundt nye ting, folk og omgivelser, men er samtidig også nyskjerrig og utforskende. Er det noe han syns er skummelt kan han både knurre og være veldig verbal ved å bjeffe heftig. Han har behov for et erfarent hjem som vet hvordan man tilnærmer seg og tilrettelegger rundt en redd og nervøs hund. Hjemmet bør være landlig med et rolig hjemmemiljø, og lite trafikk utendørs. Han kan reagere på store kjøretøyer, tilhengere, skateboard og bremselyder fra sykler.

Han er omgjengelig med andre hunder, men skal det være annen hund i husstanden bør det være en rolig og trygg tispe. Har også gått fint overens med katter og hester, men usikker hvordan det vil være å bo med katt.

Hermes er vant til å være hjemmealene, men det er lenge siden han har vært fulle arbeidsdager hjemme. Det må tas gradvis. Han er rolig inne i huset og ødelegger ingenting.

Veldig redd fyrverkeri og har i samråd med veterinær blitt medisinert.

Søk om å adoptere Hermes

  • Hidden
  • Hidden