Echo

Echo er en blanding av border collie og american shepherd født 2015.

Echo er en hund som har vært omplassert tidligere og vi håper vi nå lykkes i å finne hans evige hjem. Han er en hund man lett blir glad i. Han er kontaktsøkende og kommer gjerne kommer rett i armkroken. Echo er som border collier flest lynrask i hodet og kan mange ulike triks. Han trenger å bruke hode mentalt hver dag. Aktivitet som ball og pinnekasting stresser han, mens aktivitet som søk, hjelper han å finne roen.

Innendørs slapper Echo godt av. Her har han ingen utfordringer. Han har gode manerer og elsker å være tett inntil menneske sitt. Ute på tur syns Echo passeringer er vanskelig. Han har siste par årene bodd i Oslo sentrum noe som har forårsaket endel stressrelatert atferd. Han har blitt angrepet i hundepark og syns tette hundepasseringer er ubehagelig. Han utagerer om han ikke får nok avstand. Echo syns også enkelte mennesker kan være litt skumle og trenger ved nye bekjentskaper å få gjøre dette i sitt tempo. Han reagerer sjeldent på kvinner, mens store menn og menn i arbeidsklær er mest skummelt.

Vi søker et landlig hjem – enebolig eller småbruk, fortrinnsvis uten andre dyr. Vi ser etter et hjem uten barn. Echo reagerer på noen mennesker i passering og vi søker derfor et hjem der det kan unngås trange passeringer. Han passer ikke inn i et hjem som har mye besøk og nytt hjem må kunne tilrettelegge så han har en trygg plass å være når ukjente er innom. Echo trenger å bruke hode og kropp hver dag – særlig hode. Det er en stor fordel om nytt hjem har kjennskap med rasen fra tidligere og interesse for søk, lydighet eller lignende.

Kan du tilby Echo et godt hjem som passer kriteriene vi søker? Ta kontakt på omplassering@fod.no og fortell om deg selv og hvorfor du søker på akkurat Echo!:)

Søk om å adoptere Echo