Indy

OBS! Indy er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Indy er en vakker husky frøken født i 2020.

Hun er en veldig sosial jente som tar kontakt med alle hun møter. En hund som fort kryper seg inn i hjerte.

Indy er vant til å trene vel så mye mentalt som fysisk. Hun trives med trikstrening, har forsøkt seg på enkel agility og syns det er ekstra stas når mat brukes som aktivisering i form av søk, slikkematter, kong ol. Hun har ikke blitt brukt mye i trekktrening og går pent i bånd. Hun er likevel som huskyer flest aktiv ute og ønsker seg et som kan tilby mye friluftsliv.

Innendørs har hun god avknapp og slapper godt av så fremt hun har mennesker rundt seg. Har hun behov for mat eller en tur på tur, prater hun i vei.

Indy kan være skeptisk til andre hunder og trenger litt avstand i passeringer. Ved rett intro som tas i hennes tempo slik at hun blir trygg på andre hunden så viser hun godt språk og leker når hun blir litt varm i trøya.

Indy mistrives alene, og trenger derfor et hjem som kan ta dette gradvis over tid, eller ha henne med seg. Hun er en super kontorhund!

Indy har aldri bodd med barn, men kan nok bo med eldre hundevante barn.

Vi søker et aktivt hjem som er landlig beliggende og som kan tilrettelegge rundt evt alenetrening eller ha henne med.

Les mer om prosessen for å adoptere hund her: https://www.fod.no/om-a-adoptere-hund/ Ved interesse send søknad her via hjemmesiden eller send oss mail på omplassering@fod.no 🙂 

Søk om å adoptere Indy

  • Hidden
  • Hidden