Katie

Katie er en liten staffordshire bull terrier født 2017.

Hun er en skikkelig søtnos som elsker kos og oppmerksomhet. Hun er en liten hund med stor personlighet! Katie kan bli lett oppspilt og stresset i sosiale situasjoner eller om det blir for mange folk å forholde seg til på en gang. Hun har også vist resursforsvar på mat og leker. Hun søker derfor etter et hjem uten barn eller generelt mye besøk. Vi ser også etter et hjem med et rolig hjemmemiljø utenfor bykjernen.

Hun er en hund som trenger en del stimuli, både mental og fysisk, vi håper at hun vil roe seg fint i et nytt hjem om hun får brukt seg nok i løpet av dagen. Hun kan lage noe lyd inne og varsle på lyder utenfra, vi vil derfor ikke vurdere leilighet for nå, man må også belage seg på en del lyd i starten. Hun trenger alenehjemmetrening gradvis.

Katie er selektiv med andre hunder og ønsker å være eneste hunden i hjemmet. Hun vil trenge gradvis sosialisering til nye hunder og nytt hjem må kunne tilpasse for dette.

Er du intr i Katie? Les mer om prosessen for å adoptere hund her: https://www.fod.no/om-a-adoptere-hund/. Ved interesse send søknad her via hjemmesiden eller send oss mail på omplassering@fod.no

Søk om å adoptere Katie

  • Hidden
  • Hidden