Kiwi

Kiwi er en schæfergutt født 2018.

Kiwi kommer fra et hjem der han fikk lite miljøtrening og sosialisering – han har hos oss vist enorme fremskritt! Denne gutten er bare god og går rett inn i hjertene på de som investerer tid i han!

Kiwi er en flott turkamerat i skogen. Han er med i all slags vær, holder godt tempo og bruker nesen effektivt. Han gjør utfall i passeringer og nytt hjem må være villig til å jobbe med med dette gradvis over tid. Kiwi har i tidligere hjem reagert negativt mot ukjente mennesker. Han blir nå fort trygg på nye ved rett intro. Han viser også stor fremgang i å passere ukjente mennesker på tur, men har lang vei å gå på å passere annen hund på rolig måte.

Kiwi er en kosegutt med de han kjenner. Han legger seg inntil og vil gjerne strykes på magen. Han er komfortabel med å være litt alenehjemme, selv om dette alltid må taes gradvis i nytt hjem. Han trives godt på å være med på kjøretur.

Vi søker et rolig og landlig hjem der Kiwi kan falle til ro og slipper mange daglige tette passeringer. Han ønsker seg aller helst en landlig enebolig/småbruk! Han er en super turkamerat og passer også for noen med interesse for mentale oppgaver, som søk, nosework, smeller el. Vi søker et hjem uten barn og andre dyr.

Kan du tilby Kiwi et godt hjem som passer kriteriene vi søker? Ta kontakt på omplassering@fod.no og fortell om deg selv og hvorfor du søker på akkurat Kiwi!:)

Søk om å adoptere Kiwi