Klem

Klem er en skikkelig godjente som bare elsker å være med sine mennesker. Blir veldig fort venner med alle hun møter. Hun har tidligere bodd med barn og vi tenker det vil gå fint å bo med litt større og rolige barn.

Klem synes det å møte på andre hunder kan være frustrerende og vil derfor helst unngå daglige turer med tette passeringer. Det å passere andre hunder er noe nytt hjem må belage seg på vil ta tid å trene på. Hun er ikke godt sosialisert med andre hunder og ønsker derfor å bo som eneste firebente i hjemmet.

Klem er en hund som veldig fort kommer opp i stress, hun trenger derfor erfarne eiere med mye tålmodighet som kan hjelpe henne å finne ro både inne og ute. Er hun urolig kan hun reagere på både påasserende biler og folk, i tillegg til andre hunder, hun viser også mye stressrelatert adferd inne og i noen tilfeller få »bullefnatt».

Hun er en veldig kontaktsøkende hund når hun først finner ro, veldig glad i å trene og ønsker helst å ha noe å drive med hele tiden. Mentaltrening er like vitig som det fysiske for Klem.

Grunnet stressnivået hennes ser vi etter et hjem der noen kan være med henne mesteparten av dagen og trene alenehjemme veldig gradvis, hun egner seg ikke som kontorhund slik hun er nå.

Hun vil passe hos noen med enebolig uten mye besøk inn og ut.

Dessverre ble Klem voldsomt skremt nyttårsaften, så ille at det ennå sitter i. Hun har normalt en veldig god avknapp inne, men er ennå veldig stresset og får behandling for dette. Nytt hjem må være engasjerte og tålmodige mennesker.

Kan du tenke deg å gi godjenta et hjem? Kontakt oss på omplassering@fod.no for søknadsskjema.

Søk om å adoptere Klem

  • Hidden
  • Hidden