Kvikklunsj

OBS! Kvikklunsj er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Kvikklunsj er en ung frøken (22 kg) full av energi og arbeidslyst. Dette er en brukshund uten like som trenger erfarne eiere. Kvikk sine favorittaktiviteter er blodspor og annet søksarbeid. Hun har foreløpig kun prøvd seg på blodspor og søk etter leker og godbiter, men vi er sikre på at alt av sporsøk og søksarbeid vil være en sann glede for henne. Hun elsker å trene og lærer fort.

Kvikk kan være litt voldsom med andre hunder, men hun er veldig glad i å leke med sine faste lekekamerater. Vi tror derfor at hun kan bo med annen hund dersom det er en god match og dersom introduksjonen skjer på riktig måte. Om hun ikke har annen hund i hjemmet, er faste lekekamerater viktig.

Arbeidsmaskinen Kvikk har hatt et ustabilt liv så langt og bærer preg av dette. Hun har aldri regaert aggressivt, men hun har en del uvaner som krever mye tålmodighet fra nytt hjem. Innendørs aktiviserer hun seg selv med pynteputer, tepper, vedkubber osv. dersom hun ikke har fått tømt energien sin. Utendørs utagerer hun mot biler og kan få raptuser der hun biter i båndet. Dersom hun girer seg veldig opp, kan hun også tygge på klær eller armer. Kvikk kan derfor ikke bo med barn.

Vi søker etter et hjem i landlige omgivelser der Kvikk kan få lov til å lande. Kvikk trenger deg som liker å trene og jobbe med hund. Du trenger også å ha engasjement og tålmodighet for å hjelpe Kvikk gjennom de uvanene hun har utviklet. Tilbake vil du få en hengiven arbeidshund.

 

Kontakt oss om Kvikklunsj