Lilja

OBS! Lilja er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Lilja er en ung dvergpuddel jente født 2019.

Lilja er en skikkelig gladjente som elsker å leke og være ute sammen med sine venner, både på to og fire. Hun elsker å jobbe og det er ikke mye hun ikke vil gjøre for en godbit, hun er en perfekt hund for aktive mennesker som liker å trene hund.

Lilja er en liten hund med stor personlighet og en hund det er lett å bli glad i. Hun har derimot vist en del utfordringer med resursforsvar i tidligere hjem. Hun vokter spesielt på plassen sin, men kan også vokte på mat, leker og andre resurser hun ser på som høy verdi. Det kreves derfor at nytt hjem har noe erfaring med hunder og forstår at dette er en hund som krever tålmodighet.

Selv om Lilja er en hund som elsker kos og nærhet, er hun også en hund som lett kan bli usikker i håndering og situasjoner hvor det blir for mye kos. Nye eiere må derfor klare å se de små signalene Lilja gir for at hun er ukomfortabel. Ser man ikke disse vil hun knurre.

Vi ser etter et aktivt hjem, selv om Lilja er liten så er hun på ingen måte en lat hund. Hun er vant til daglige løpeturer og variert aktivitet, hun elsker også å bruke nesa. Vi tror hun kan tilpasse seg de fleste miljøer, men hun kan varsle en del på lyder så blokkleilighet er nok ikke det beste. Grunnet resursforsvar ønsker Lilja å være eneste firebente i hjemmet, men hun vil veldig gjerne ha faste lekekamerater som hun kan møte regelmessig. Lilja skal ikke bo med barn.

Lilja synes ikke det å være alene hjemme er så greit, vi ser derfor etter et hjem hvor hun slipper dette, eller et hjem som kan jobbe veldig gradvis med å trene på det å være alene hjemme. Man må være klar over at dette er noe som vil ta tid.

Lilja er en ordentlig søting og føler du at du kan gi henne det hun trenger så ta kontakt.

Søk om å adoptere Lilja