Litla

OBS! Litla er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Litla er en islandsk fårehund født mars 2017.

Hun er en herlig sjarmerende jente som elsker kos og nærhet. Litla liker god turer og mye mental trening. Hun har konkurrert i eliteklassen i rally og har bronsemerket i lydighet.

Litla har hatt er par negative opplevelser med andre hunder, og hun trenger derfor tid før hun er trygg på ny hund. Hun er godt trent i passering og dette er det viktig at nytt hjem holder vedlike og tilrettelegger rundt.

Litla er enkel i håndtering. Hun er vant til å være alene hjemme en arbeidsdag, men det er likevel viktig at nytt hjem kan tilpasse med gradvis alenetrening.

Litla er verbal av seg og bjeffer om hun er gira, stresset eller hører lyder som trengs varsles på. Hun vil derfor ikke egne seg til å bo i leilighet og trives aller best i rolige, landlige omgivelser.

Litle er vant til å kjøre bil, men har alltid blitt stresset under bilkjøring. På buss og tog er hun helt avslappet.

Litla ønsker et hjem, med kun voksne der hun får mye oppmerksomhet, leking, kos og trening. Det er en fordel om man har erfaring med rasen.

Les mer om prosessen for å adoptere hund her: https://www.fod.no/om-a-adoptere-hund/ Ved interesse send søknad her via hjemmesiden eller send oss mail på omplassering@fod.no 

Søk om å adoptere Litla

  • Hidden
  • Hidden