Loke, Grå Elghund

Loke

OBS! Loke er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Loke er en flott grå elghund gutt født 2017.

Loke er en super turkamerat som gjerne vil på langtur hver dag! Det Loke ønsker seg aller mest er en kompis som bor alene uten mye besøk og som er like glad i å dra på skogstur som han selv er. Det finnes ikke dårlig vær for Loke – han er alltid klar for skogstur!

Loke er kosete og kontaktsøkende med de han har blitt venn med, men han er skeptisk på nye mennesker og trenger litt tid på å bli kjent.

Han er vant til å være hjemme en arbeidsdag og takler dette helt fint. Han er også vant til å kjøre bil. Han er matmotivert og liker å trene.

Loke har vist resursforsvar i tidligere hjem, dette vil si at han vokter ting han føler har høy verdi som mat og leker. Dette er noe vi ikke har observert i like stor grad på FOD og vi søker etter et hjem som kan lese hundens språk og ikke utfordrer dette. Loke trenger å bli trygg på at ingen tar fra han maten sin – en god byttehandel gjør han gjerne.

Vi har sett at Loke sterkt foretrekker menn, og vi leter i første omgang etter et hjem hos en enslig mann, uten barn og andre dyr. Man må være klar for flere hyppige besøk på FOD for å bli kjent før eventuell adopsjon. Han må bo utenfor bykjernen og vil ikke passe i leilighet.

Kontakt: send mail til omplassering@fod.no for søknadsskjema, merk emnefeltet med hundens navn.

Kontakt oss om Loke