Louie

OBS! Louie er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Louie er en happy-go lucky godgutt! Han elsker fysisk aktivitet, kos og masse oppmerksomhet!

Louie er fortsatt veldig unghund og litt vilter. Han hilser med hele seg og like vennlig på tobeinte som firbeinte. Glad i alt og alle! Han vil ha godt av å ha faste lekekamerater der han kan løpe løst på inngjerdet området. Han kan også gjerne bo med annen hund. Han blir gjerne med på joggeturer og skiturer.

Louie er oppvokst sentralt i Oslo og vant til alt som hører med travelt bymiljø. Han har imidlertid vist at han finner en helt annen ro på hytteturer og besøk i roligere omgivelser og vi søker derfor etter et hjem som er mer landlig.

Louie trenger å øve på av-knapp. Ved besøk hjemme så girer han seg opp og finner ikke roen. Han mistrives sterkt alenehjemme, men har vist at han roer seg fint sammen med annen hund.

Vi søker et hjem i rolige omgivelser, gjerne med annen hund og med lite alenetid. Hjemmet må være aktivt for denne gutten trenger daglig mye fysisk mosjon! Kan du tilby hjemmet vi søker etter? Ta kontakt på omplassering@fod.no og fortell litt om deg selv og hva du kan tilby😊

Søk om å adoptere Louie

  • Hidden
  • Hidden