Lui

Lui er en ung og ikke minst aktiv toller født 2020 på rundt 17 kg.

Han er en sjarmerende gutt som hilser med hele seg. Han elsker å trene både mentalt og fysisk. Han har mye energi og elsker å få brukt seg, både fysisk og mentalt. Spesielt har han behov for å få brukt hode daglig i lydighet, søksøvelser eller lignende.

Han blir stresset ved hilsesituasjoner med annen hund, men er omgjengelig med tisper ved rett intro. Han har bedret seg stort i passeringssituasjon, men reagerer fortsatt kraftig på noen hunder og på hest om avstanden ikke er god nok. Nytt hjem må derfor kunne legge ned tid og innsats i passeringstrening.

Lui hadde en dårlig start på livet, som har gjort at han føler seg veldig usikker når han ligger og sover eller hviler om noen prøver å ta på han. Det er derfor viktig at nytt hjem respekterer at han skal ha egen liggeplass og få være i fred der.

Lui er en ung gutt som allerede har opplevd noen flytt i livet. Han ble omplassert fra oss i sommer og kan dessverre ikke fortsette å bo i hjemmet. Han vil bo der i påvente av nytt hjem.

Vi søker noen med god hundeerfaring fra brukshund, som liker å trene hund og driver jevnlig med en eller annen form for hundesport. Vi søker et hjem uten barn. Hjemmealenetrening må tas gradvis. Lui passer best til å bo utenfor bykjernen.

Søk om å adoptere Lui

  • Hidden
  • Hidden