Lui

OBS! Lui er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Lui er en ung og ikke minst aktiv toller født 2020 på rundt 17 kg.

Han er en sjarmerende gutt som hilser med hele seg. Han elsker å trene både mentalt og fysisk. Han har mye energi og elsker å få brukt seg, både fysisk og mentalt. Spesielt har han behov for å få brukt hode daglig i lydighet, søksøvelser eller lignende.

Han blir stresset ved hilsesituasjoner med annen hund, men er omgjengelig med tisper ved rett intro. Han har bedret seg stort i passeringssituasjon, men reagerer fortsatt kraftig på noen hunder og på hest om avstanden ikke er god nok. Nytt hjem må derfor kunne legge ned tid og innsats i passeringstrening.

Lui hadde en dårlig start på livet, som har gjort at han føler seg veldig usikker når han ligger og sover eller hviler om noen prøver å ta på han. Det er derfor viktig at nytt hjem respekterer at han skal ha egen liggeplass og få være i fred der.

Lui er en ung gutt som allerede har opplevd noen flytt i livet. Han ble omplassert fra oss i sommer og kan dessverre ikke fortsette å bo i hjemmet. Han vil bo der i påvente av nytt hjem.

Vi søker noen med god hundeerfaring fra brukshund, som liker å trene hund og driver jevnlig med en eller annen form for hundesport. Vi søker et hjem uten barn/ungdom. Hjemmealenetrening må tas gradvis. Lui passer best til å bo utenfor bykjernen.

Les mer om prosessen for å adoptere hund her: https://www.fod.no/om-a-adoptere-hund/ Ved interesse send søknad her via hjemmesiden eller send oss mail på omplassering@fod.no 🙂 

Søk om å adoptere Lui

  • Hidden
  • Hidden