Luna

OBS! Luna er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Luna er en pinscher født 2019 (kastrert).

Hun er en skikkelig kul, men krevende jente, som trenger et dedikert og hundevant hjem!

Luna trenger å komme til noen som kan gi henne balansen av å få brukt seg tilstrekkelig og samtidig tilrettelegge for nok ro. Hun er fysisk sprek – trives med lange joggeturer, skiturer og sykkel. Enda viktigere er det for henne å bruke seg mentalt. Hun tar nye øvelser lynraskt og er en hund med enorm arbeidskapasitet!

Luna er en usikker hund. Hun kan vise ressursforsvar på mat og liggeplass og vokte rom. Hun er noe lydsensitiv og kan lett stresse seg opp i omgivelser der det blir for mye uro og støy. Nytt hjem må kunne lese Luna godt og tilrettelegge for henne i de situasjonene der hun trenger hjelp til å ta gode avgjørelser. Luna gjør ALT for en godbit, og trenger derfor en eier som kan se når hun egentlig er ukomfortabel i en situasjon, men likevel velger å gjøre det for mat. 

Hun er omgjengelig med andre hunder og vil ha godt av faste lekekamerater. Hun kan også bo med annen hund ved rett match.

Vi søker et hjem som ikke gir opp en hund som trenger tid og tilrettelegging for å føle seg trygg.  Hjemmet må ligge utenfor bykjernen, fortrinnsvis ikke leilighet. Vi søker et hjem uten barn. Hjemmet kan ha annen hund om hundene får rett kjemi. Hun kan ikke bo med katt. Hun vil ikke, slik hun er i dag, passe i et hjem som har mye besøk/drar ofte bort på besøk. Luna har vært lite alenehjemme etter covid og nytt hjem må påregne tid til gradvis alenetrening.

Kan du tilby Luna et godt hjem som passer kriteriene vi søker? Ta kontakt på omplassering@fod.no og fortell om deg selv og hvorfor du søker på akkurat Luna!:)

Søk om å adoptere Luna