Lunta

Lunta er alaska husky født 2013.

Lunta hadde en vanskelig start på livet, men har så bodd flere år i en trygg familie og er godt ivaretatt. Hun bærer likevel preg av sin start på livet, og syns nye omgivelser og mennesker kan være skummelt. Hun forsøker da å trekke seg unna. De menneskene hun blir trygg på blir hun veldig nært knyttet til. Hun har ingen intimgrense og sitter gjerne helt oppå deg for kos og nærhet.

Lunta er vant til å bo med andre hunder, katt og småbarn. Hun er vant til å bo ute og inne. Lunta er brukt i trekk og har gode signaler for høyre, venstre ol. Hun har god innkalling for rasen og viser lite jaktinnstinkt.

Vi søker et landlig beliggende hjem, da Lunta blir redd i mer sentrale strøk. Lunta kan fint bo i en barnefamilie. Hun kan bo med annen hund ved rett match og med katt ved gradvis intro. Hun har ikke vist noe separasjonsangst, men hjemmealenetrening må likevel taes noe gradvis i nytt hjem.

Les mer om prosessen for å adoptere hund her: https://www.fod.no/om-a-adoptere-hund/ Ved interesse send søknad her via hjemmesiden eller send oss mail på omplassering@fod.no 🙂 

Søk om å adoptere Lunta

  • Hidden
  • Hidden