Maki

Maki er en søt liten blandingshund født mai 2014.

Hun er litt forsiktig med en gang og trenger litt tid til å føle seg trygg med nye mennesker og i nye omgivelser. Hennes nye hjem må respektere dette og forstå at hun ikke ønsker å bli klappet med en gang. Når hun blir kjent er hun en utrolig søt og kosete liten frøken som gjerne ligger inntil og sover, eller hopper opp og gir de søteste nussene.

Maki har tidligere bodd i leilighet sentralt og vi tror hun kan tilpasse seg de fleste hjem hos de rette menneskene, hun er vant til å kjøre både bil og kollektivtransport. Hun kan nok også bo med hundevante barn som respekterer hennes grenser. Hun ønsker derimot å fære eneste firebente i hjemmet.

Maki viser usikkerhet i møte med andre hunder og ønsker ikke sosialisere, hun er mest fornøyd med å være med menneskene sine. Hun vil ikke passe i et hjem der det er et krav at hun skal komme over ens med annen hund.

Hun er en litt eldre frøken som ønsker seg rolige turer med forståelsesfulle mennesker, er dette deg? Les mer om prosessen for å adoptere hund her: https://www.fod.no/om-a-adoptere-hund/ Ved interesse send søknad her via hjemmesiden eller send oss mail på omplassering@fod.no 🙂 

Søk om å adoptere Maki

  • Hidden
  • Hidden