Mango

OBS! Mango er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Mango er en blanding av toller og irsk setter født september 2018.

Han er oppvokst i en barnefamilie og kom til oss pga endret livssituasjon.

Mango er en unghund som er full av liv og energi. Han trenger å bruke seg både mentalt og fysisk hver dag og ønsker seg et aktivt hjem. Dette er ikke en hund som får nok av noen turer i nabolaget. Det er en stor fordel om nytt hjem liker lange turer i skogen, kan tilby han faste lekekamerater og har interesse for hundesport, som feks smeller eller lydighet.

Mango kan gå fort opp i stress. Det er viktig at nytt hjem klarer å lese han og tilrettelegge aktivitet som roer han ned, heller enn å gira han for høyt. Vi søker også et hjem der det ikke er for mye støy og ting som skjer hele tiden, da det gjør det vanskeligere for Mango å finne roen.

Mango kan mot ukjente mennesker vise vokt på rommet sitt. Han er lett å avlede og få ut av det. Han har ved en anledning opplevd at et ukjent barn la seg oppå han mens han hvilte. Det har gjort at han er skeptisk til barn han ikke kjenner. Vi søker fortrinnsvis et hjem uten barn, og ny eier må være komfortabel med å si til barn som løper mot han at han ikke ønsker å hilse. Mango er en veldig pen gutt som fort tiltrekker seg oppmerksomhet.

Mango er oppvokst landlig og vi søker et hjem utenfor bykjernen. Vi søker et hjem som har enebolig el. Ikke leilighet. Hjemmet kan ha annen hund ved rett match, men ikke katt. Vi søker et hjem uten barn, evt hundevante større ungdom.

Kan du tilby Mango et godt hjem som passer kriteriene vi søker? Ta kontakt på omplassering@fod.no og fortell om deg selv og hvorfor du søker på akkurat Mango!:)

 

Søk om å adoptere Mango