Marko

Marko er en 7 år gammel blanding av leonberger, border collie, finsk lapphund, keeshound og muligens også noe mer!

Marko er en mild og god fyr. Han er oppvokst landlig med flere andre hunder. Han har fått lite miljøtrening og mest vært ute på tomten med de andre hundene. Marko mangler derfor litt på passeringer og på å gå pent i bånd.

Marko hilser pent på alle mennesker og er sosialisert med barn ned til skolealder. Han er en stor kosegris og legger seg gjerne på ryggen for å få kos på magen, Han har mye pels og får lett underull. Han trenger derfor jevnlig børstestunder, og det trives han med.

Marko er en mellomstor hund, men har likevel litt krefter når han ser en katt! Han er omgjengelig med andre hunder – store som små, men kan være litt voldsom og tar ikke alltid beskjed om at den andre hunden ønsker en pause. 

Vi søker et landlig hjem, fortrinnsvis enebolig. Han kan ikke bo i leilighet. Marko har ikke vært sosialisert i tettbebygde strøk/bymiljø og vi søker derfor etter et hjem der det ikke er for mye støy og tette passeringer. Marko blir lett stresset der det skjer mye og bjeffer på mye han ser. Marko har separasjonsangst og kan ikke være alenehjemme. 

Kan du tilby Marko et godt hjem som passer kriteriene vi søker? Ta kontakt på omplassering@fod.no og fortell om deg selv og hvorfor du søker på akkurat Marko!:)

Søk om å adoptere Marko