Martin

OBS! Martin er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Martin er en blanding av riesenschnauzer og springer spaniel født februar 2020.

Martin er en glad, aktiv og sosial hund som helst vil være med på alt som skjer. Han har stor kapasitet og bør få gode mengder mosjon. Han kan normal hverdagslydighet, men lukker ørene innimellom når noe annet er veldig spennende. Han elsker å trekke på ski og sykkel og bærer gjerne litt kløv. Han er også trent i spor og smeller. Med sine 38 kg har han god styrke, så eier må ha teknikk og styrke til å kunne håndtere dette. Han er leken og kan være litt uvøren i under lek. Han passer derfor ikke med de minste barna. Innendørs er han ellers en koseklump når roen senker seg. Han liker godt kosestunder foran tven.

Martin har godt språk og er omgjengelig med andre hunder. Han kan bo med annen hund ved rett match, og vil ellers ha godt av faste lekekamerater.

Han har noe allergi, og går på spesialfôr. Han er kastrert.

Martin er vant til både mer landlige omgivelser og mer sentrale strøk. Han har separasjonsangst og trenger derfor noen som kan være hjemme med han, ta han med på jobb, eller som har lang tid til gradvis alenetrening. Vi søker et hjem uten småbarn (barn fra 10 års alder og oppover er han vant med).

Les mer om prosessen for å adoptere hund her: https://www.fod.no/om-a-adoptere-hund/ Ved interesse send søknad her via hjemmesiden eller send oss mail på omplassering@fod.no 🙂

Søk om å adoptere Martin

  • Hidden
  • Hidden