Milan

Milan er en tibetansk terrier født september 2017. Han veier 18 kg.

Han er en vakker godgutt som er ung til sinns – han blir aldri helt voksen. Han har alltid mange påfunn – er rampete, sjarmfull og litt småfrekk. Han er lærevillig og elsker å bruke nesen i oppgaver og ellers ute på tur. Han er en turglad type som tåler en skikkelig langtur!

Milan er omgjengelig med andre tisper, men går ikke så godt overens med jevngamle hanner og hannhunder som er større enn han, uten grundig introduksjon. Kan bo med annen hund ved rett match. Han er også vant til å omgås katt.

Han bor i dag med barn og trives med faste barn han omgås.

Milan er reservert ovenfor fremmede, og vi søker derfor et hjem som kan gi han noe avstand i passeringer. Med hans søte utseendet tiltrekker han seg mange som vil kose med han på gaten, og dette er vanskelig for Milan. Milan trives med få faste mennesker han omgås. De Milan er trygg på får en utrolig god bestevenn, som er morsom, kosete og som han vil være sammen med hele tiden. Milan har separasjonsangst og trenger derfor et hjem som kan tilrettelegge for dette.

Vi søker et erfarent hjem. Det er ønskelig med et hjem som har erfaring med rasen eller er villig til å lese seg opp og sette seg inn rasens egenskaper.

Les mer om prosessen for å adoptere hund her: https://www.fod.no/om-a-adoptere-hund/ Ved interesse send søknad her via hjemmesiden eller send oss mail på omplassering@fod.no 

Søk om å adoptere Milan

  • Hidden
  • Hidden