Mille

OBS! Mille er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Mille er en jack russell terrier frøken født 2015.

Mille er en forsiktig liten dame som liker at ting skjer i hennes tempo. Hun elsker nærhet av familien sin, men kan være litt skvetten med folk hun ikke kjenner like godt, og kan bjeffe om man prøver å klappe henne. Det tar litt tid å vinne tilliten til Mille, men knytter hun seg til deg så er det ikke noe bedre enn å sitte på fanget for kos.

Mille trives best i rolige og landlige omgivelser og i et hjem hvor det ikke skjer alt for mye. Helst med en eller to voksne mennesker med mye tid. Vi ser etter et hjem uten små barn, en rolig tenåring burde gå fint. Hun elsker tur i skogen og blir gjerne med på langtur.

Andre hunder er noe Mille synes er litt skummelt. På tur kan hun reagere med bjeffing, og er hun løs med annen hund vil hun gjemme seg og unngå den andre hunden. Vi ser derfor etter et hjem hvor Mille er eneste firebente.

Som terriere flest kan det komme noe lyd fra Mille. Det er derfor viktig at nytt hjem er klar over dette og inneforstått med at litt lyd er å forvente av en slik rase.

Ønsker man å adoptere Mille må man belage seg på noen hyppige besøk for å bli godt kjent før flytt, vi ønsker også noen som har noe hundeerfaring fra før, eller som ønsker å lære og som forstår at Mille ikke er en hund man går fort frem med.

Ta kontakt dersom du tror Mille er den rette for deg!

Søk om å adoptere Mille