Molly

Molly er en blanding av amerikansk bulldog og rottweiler født 2016.

Hun har vært omplassert flere ganger tidligere før hun flyttet inn på FOD-gården og vi håper så inderlig at vi kan finne hennes foralltid hjem! Det er ikke lett å skjønne at noen kan gi fra seg denne jenta for hun er bare god!

Molly er en stor jente. Hun er ikke så stor i høyde, men hun har endel kg ekstra! Heldigvis så koser hun seg med aktivitet og holder godt tempo i skogen rundt FOD-gården. Hun er godt i gang med slankinga og veier nå 40 kg – fortsatt mye å ta av!

Molly er enkel i håndtering og oppfører seg pent hos veterinær. Hun kan hilse litt voldsomt, men i våre øyne pent på alle mennesker (hun vil ikke passe med de minste barna). Hun er veldig leken og kan spinne rundt, deise borti folk og brumme når det er ekstra gøy! Hun har også flere hundevenner, men liker ikke de minste hundene. Katter derimot går hun ikke overens med, selv med lang og gradvis tilvenning.

I tidligere hjem har Molly gått lett opp i stress. Hovedutfordringen har vært ved besøk, da Molly ikke klarer å roe seg så lenge besøket er der. Dette er ikke noe vi har sett antydning til på oppholdet på FOD gården, men som vi ikke kan utelukke at må jobbes med i nytt hjem.

Vi søker et hjem utenfor bykjernen, i et rolig boligstrøk eller mer landlig. Gjerne med inngjerdet hage da Molly elsker å boltre seg fritt. Hun kan bli stresset steder med mye lyder og trives ikke i leilighet. Molly er vant til å være alenehjemme, og vil klare dette i nytt hjem så fremt det taes gradvis over noen uker. Vi søker fortrinnsvis etter et hjem uten barn og andre dyr.

Kan du tilby Molly et godt hjem som passer kriteriene vi søker? Ta kontakt på omplassering@fod.no og fortell om deg selv og hvorfor du søker på akkurat Molly!:)

 

Søk om å adoptere Molly