Akita, en japansk akita og husky-blanding

Nanuq

OBS! Nanuq er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Nanuq er en blanding mellom japansk akita og husky født 2019.

Han er den perfekte allround turkompisen! Nanuq har stort behov for fysisk aktivitet og elsker å være på tur i all slags vær. Han er godt pelset.

Så fremt Nanuq har fått dekket sine behov så er han avslappet inne – elsker å ligge i sofaen med hodet på fanget og kryper gjerne opp i sengen på natten. Han viser ingen separasjonsangst, men har aldri bodd uten annen hund. Nytt hjem må evt belage seg på å bruke tid på gradvis alenetrening.

Som type så er Nanuq kontaktsøkende og kosete med de han kjenner og er trygg på. Reservasjon ifm at noen kommer inn i hans hus er grunn til omplassering. Han kan da reagere med bjeffing og bust og trenger derfor eiere som er villig til å tilpasse rundt dette og legge inn tid og innsats på trening.

Nanuq er fortsatt valp og han henger litt bak hva gjelder sosialisering og miljøtrening. Han har lært seg noen litt dårlige manerer – som å åpne dører, at det kan lønne seg å trenge seg litt frem og at man får oppmerksomhet om man henter sko. En hund med stort potensialet for rette eier.

Vi søker et landlig hjem hos mennesker uten barn/med voksne barn. Gjerne med en annen hund dersom kjemien stemmer (polarhund ville vært det ideelle og er det han har bodd med hele livet). Han vil trenge god fysisk mosjon regelmessig. Gjerne hos friluftsinteresserte mennesker som trives på skiturer og til fots i skog, mark og fjell. Hjemmet bør ha erfaring med hund og ha lyst, tid og tålmodighet til å gjøre Nanuq trygg.

Nanuq bor i fosterhjem i påvente av rett hjem.

Søk om å adoptere Nanuq

  • Kontaktinformasjon

  • Familiesituasjon

  • Boforhold

  • Hundens hverdag

  • Tidligere og nåværende dyrehold

  • Om hunden

  • Øvrig informasjon