Nelly og Trude

Vi har for øyeblikket 2 unge og store frøkner av ulik rase (mellom 40 og 60kg). Trude er godt pelset og Nelly korthåret. Disse kan av ulike årsaker ikke publiseres offentlig, men mer informasjon gies til aktuelle hjem. De ser etter hvert sitt hjem.

Begge er store kosejenter som bare elsker å være rundt menneskene sine og de forstår ikke helt hvor store de er. De kan være noe skeptiske til nye mennesker i starten, men blir fort venner om man gir dem tid.

De har begge hatt en litt vanskelig start og kan derfor reagere på ulike ting i miljøet, ser derfor etter et hjem utenfor bykjernen i litt rolige omgivelser, uten mange tette passeringer av både folk og andre hunder.

De trenger begge mer trening i forhold til sosialisering med andre hunder så nytt hjem må belage seg på å bruke tid på dette. De kan begge gjøre utfall i passering, vær obs på at dette er store hunder med en viss styrke.

Vi ser etter noen med erfaring med stor hund.  Vi vil ikke vurdere hjem med unge barn, men større barn og tenåringer kan vurderes.

Grunnet historikk vil det være visse steder vi ikke kommer til å omplassere disse hundene til, så noen søknader vil derfor avvises på bakgrunn av dette. Info om dette gies etter innkommen søknad.

Ønsker du å gi en av disse flotte jentene et hjem, send en mail til omplassering@fod.no, skriv gjerne kort om deg og hvor du bor i mailen.

Søk om å adoptere Nelly og Trude

  • Hidden
  • Hidden