Nils

OBS! Nils er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Nils er en kastrert blandingshund født i 2014. Han veier per i dag drøye 40 kg, men kan med fordel slankes hvertfall 10 kg. Dette er påbegynt hos oss.

Han er en snill og utrolig kosete hund, som ikke helt skjønner at han er stor. Han vil gjerne være fanghund for å få mest mulig kos. Nils har et middels aktivitetsnivå. Han er i dag ingen joggepartner, men lange gode skogsturer setter han stor pris på.

Nils har ikke hatt så mye omgang med andre hunder, men ved riktig intro kan han nok få seg lekekamerater, og hvis god kjemi bo med annen hund.

Har bodd med katt tidligere, men det er usikkert hvordan det eventuelt blir å bo med ny katt, da disse byttet på å jage hverandre. Hjem uten katt er å foretrekke.

For Nils ser vi etter et landlig hjem med hage og god uteplass. Eventuelle barn bør være rundt tenåringsalder. Han vil ikke egne seg til å bo i blokkleilighet. Nils er oppvokst i veldig landlige omgivelser og blir stresset av mer sentrale strøk. Han har separasjonsangst og trenger derfor et hjem som kan tilrettelegge rundt dette. Nils mistrives i bil. Dette kan bli bedre med trening, men det vil ta tid.

Merk at denne blandingen krever endel pelsstell og han må jevnlig klippes.

Søk om å adoptere Nils

  • Hidden
  • Hidden