Ole

OBS! Ole er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Ole er en livlig blanding av labrador, golden retriever og pointer.

Han har bodd i samme hjem hele livet og hatt godt. Han omplasseres pga endring i jobbsituasjon som førte til at Ole måtte være mye alene hjemme. Ole kan da finne på mye for å aktivisere seg selv – som å ta fjernkontrollen eller andre gjenstander.

Ole har tidligere vært en sprek fyr. Han storkoser seg i lek med andre hunder og har trivdes med både ski- og sykkelturer. Siste året har treningen dabbet litt av og Ole gikk opp 10 kg. En del av dette var at han ble kastrert og da fikk mye større appetitt enn tidligere. Ole trenger derfor litt gradvis opptrening før sommerkroppen er på plass, men han kler også sine ekstra kg. Veier i 40 kg.

Ole er en hund som krever både mental og fysisk stimuli. Han vil gjerne ha faste lekekamerater og har gått overens med både store og små hunder av begge kjønn. Han har tidligere gått i hundebarnehage og hatt mange faste venner.

Ole trenger gradvis trening i håndtering. Han liker ikke klippe klør og har fått dette gjort hos veterinær. Han har ressursforsvar på mat.

Vi ser etter et hjem uten småbarn, utenfor bykjernen. Hjemmet må kunne tilrettelegge for gradvis alenetrening.

Er du den rette for Ole? Kontakt omplassering@fod.no og fortell gjerne litt om deg selv og hvorfor du søker på akkurat Ole!:)

Søk om å adoptere Ole